23 apr. 2009

Ce ti si cu astia, dom'ne...

Mi s-a intamplat ceva nasol azi...Ceream si eu cuiva parerea mea despre blog si se trezeste ala sa-mi zicatot felul de treburi gen ca blogul meu e de cacat, ca pa nimeni nu intereseaza despre fotografie.Deci ala are impresia ca daca el are in cap doar World of Warcraft sau Lineage sau mai stiu eu ce, doar aia e important in toata lumea.Nu se gandeste ca unora le plac si alte chestii...Chestii carete relaxeaza, sau pentru care ai o pasiune...Ceva ce-ti place...Nu frate...el e singurul destept...totul e o porcarie.El si cu conceptiile lui tampite despre prostioarele lui.Vezi-ti frate de carte ca azi-maine ai bac si tu esti tot pa langa!For fuck sake.
Inca o chestie tampita e ca azi a intrat acelasi pusti de 15 ani care intrase pa mine sia cum vreo...saptamana, sa ma ameninte cu moartea ca acum 2-3 ani mi-am batut joc de el si l-am facut bitang si ca toti au ras de el.Si eu acum trebuie sa platesc pentru asta.Trebuie sa ard in iad.Cum mi-am permis?!Extraordinar...Tre' sa am grija cu cine dau ochii pa strada ca nu se stie din ce boschete iese vreun mascat sa imi ia capu pentru ca acum 3 ani l-am facut pa pushtiu asta 'bitang'.Ce ti si cu cocalarii astia.I-as arde pa toti pa rug.
Dar ceea ce mi-a imbunatatit ziua a fost faptul ca cel mai bun prieten al meu care e in Nemtzia [cum spune el] la facultate, mi-a trimis un tel pink.Sunt atat de happy incat cred ca nimic nu m-ar putea enerva acum.Eventual daca-mi amintesc iar de flegmaticu' ala de mai sus.Anyway...Mi dor de tine mha...fa bine si hai acas.Zic ceva de facultatea ta...ca te-o mancat sa te duci acol.Shit...
Mnah...in fine...Mi-e somn si merg sa dorm.
Ce mai vreau sa zic...e ca daca cumva ai probleme cu blogul meu, daca te incurca ceva, ghinion, frate!N-am facut-o intentionat, fa bine si nu te mai uita.
Si imi cer scuze ca sunt asa o limitata si ca nu ma ridic la nivelul tau.Eu ma iubesc asa cum sunt.xD
Sunt un cetatean ciumeg!

8 comentarii:

KrisShot spunea...

Oemeni ce nu stiti sa apreciati...Sau care aveti boala pa mine.Foarte tare.Get a life, dude.

Drea spunea...

cei kre comenteaza aiurea sunt doar nijte ciudoshi k nu au talentu' tau...

Uscky spunea...

Hai frate ca eu te sustin ca doara esti un cetatean ciumeg;) iar toti ligaii care nu au loc de kriss sa imi suga pula pana ramane de 1 metru xD:))

EmilPan spunea...

....pt primul comentariu ...ai vazut bai gaga?..a avut taria sa lase comentariul, nu cum stiai tu ..anonimule. Hai de 1 Mai la sala Sander sa vezi ca a fost invitata de primarie sa isi expuna pozele pt Zilele orasului! ia tu la cunostiinta lasule si arata-ti fata!

lascivuhedonist spunea...

ciao! amm vazut pozele tale pe deviantart, foarte misto! tine-o tot asa, capu sus si mergi inainte ca esti pe drumul ce bun, nu baga de seama ce zic altii, invidiosi! ;)

Anonim spunea...

@Emil ... voi veni ... voi fi acolo ... dar nu vei sti cine sunt :) ... uita-te bine si poate-ti dai seama ...

KrisShot spunea...

Nu pricep dc refuzi sa zici cine esti.Serios.Nu-mi dau seama.Da ma seaca.:|

Mik spunea...

Nu are nimeni boala pe tine draga Kris :) Doar ca nu sti sa te exprimi f bine si ca ai ceva typing issues . Spuneai ceva de un "bitang" care te tot jignea si iti insulta blog-ul . Sincer, si eu as face acelasi lucru , poate un pic mai elevat. Sunt de acord ca sunt f multi oameni interesati de arta, fotografie in special . Urmaresc ceva blog-uri si acesta nu este f reusit. Ca sa si argumentez sa nu te las in dilema cum a facut acel "bitang" ( oricat te-ai stradui sa demonstrezi contrariul , acel copil te-a marcat :) ) , stilul abstract ( am vz vreo 2 poze de gen ) nu are ce cauta alaturi de 2 poze cu tine , una pe geam si unu sprijinita de copac . Aceste poze nu reprezinta nimic , doar prezinta dorinta ta de comment-uri pozitive adresate aspectului tau fizic . Pur si simplu sunt potrivite pt . Hi5 :) . Succes in continuare , desi nu prea cred :)