26 apr. 2009

Wow...

Deci am avut blogul restrictionat pentru toti cateva zile.De ce?Pentru ca m-am ofticat prea tare ca unii nu aveau loc de mine.Dar m-am gandit 'De ce sa ma oftic?De ce sa cad in fata unor rateuri?Merita?!!', asa ca la sfaturile unor prieteni, am hotarat sa-l redeschid.Mi se rupa care ce treaba are cu blogul meu.:)Oricum, am fost cu verisoara mea sa ii fac pozele de promotie si sunt incantata de ele si ea de asemenea.Le-am postat ca sa le vezi si tu.Au iesit destul de bine avand in vedere ca am fost destul de obosita si am avut un week-end urat.Check it out.






































9 comentarii:

Uscky spunea...

Ai vazut tu kriss ca nu ai nimc de pierdut:P ms ca mi-ai ascultat sfatu;)
sXe Kris.Shot: l-am restrictionat.
sXe Kris.Shot: numai eu il pot vedea.
Uscky-Ce-...... SloboZ!: dc tu?
sXe Kris.Shot: ca comenteaza ala si ma seaca.
Uscky-Ce-...... SloboZ!:
Uscky-Ce-...... SloboZ!: dal in pula u
Uscky-Ce-...... SloboZ!: te lasi la un loser L-)

Anonim spunea...

Buna,

Am revenit ^_^ ... multumesc ca ai postat pozele de promotie ale verisoarei tale, care nu are nici o vina ca tu habar n-ai de fotografie. Pozele sunt de-a dreptul oripilante, fara pic de simt estetic, fara folisirea luminii, fara DOF (daca stii ce e ala) fara sentimente. Ma bucur ca ti-ai ascultat prietenii (imaginari) si ti-ai redeschis bl(e)gul fiindca nu mai gaseam nimic sa se inalte la nivelul patetic de "dezgustator de jenant". Imi pare nespus de rau ca ai avut un week-end urat ... sper ca nu din cauza mea.

Pe cur ind.

P.S. ... coreteaza-ti urmatoarele doua greseli:
* "la sfaturile unor prieteni" - nu ai prieteni ... stiu ... realitatea e dura.
* "Mi se rupa" - nu ai ce ... dar daca ai avea ai vrea sa scri "rupe"

Anonim spunea...

A, da ... uscky ... sugi pula

KrisShot spunea...

Esti un cretin mha.Si nu ma doare cu nimic ca tie nu iti plac pozele mele.Esti mult prea retardat ca sa ai ce face asa ca te iei de altii pa net.Get a life, dude!Cred ca ai o problema serioasa.si nici n ai tupeu sa zici cine esti.Stupid ass.

Lastofthewilds spunea...

Salut. Is io, Oana, am zis ca-ti las comentariu. Fii un cetatean ciumeg in continuare!
A, si blogu' meu: http://lastofthewilds.wordpress.com

Chucky spunea...

God. Ce tupeu pe capul aluia.Sunt niste comentarii total aiurea. Ok, dude...nu-ti plac pozele ei, spune exact ce nu-ti place fara sa jignesti. Si nu prea cred totusi ca in niciopoza nu a fost nimic bun. Esti narcisist cumva?! te crezi perfect?
Cred...de fapt, sunt sigura ca pozele ei sunt mult mai admirate decat ale tale.SI daca ai atata tupeu, spune cine esti , frate!SUnt sigura ca esti un copkil de 12 ani care se plictiseste si ii place sa se faca de tot cacatu pe net cu comentariile lui jalnice.
Cum a zis si Kris... go 'nd get a life!
Oricum,pozele sunt foarte frumoase si se vede ca ai talent , Kris.Nu baga in seama comentariile astea patetice si continua cu blogu'.
Have a nice day >:D<

peph spunea...

si chiar daca nuti plac pozele (ceea ce e evident)... ce are? atunci uita de blogu asta, nu te obliga nimeni sa intri sa te oftici :))
blogul e o chestie unde autorul isi exprima parerile, gandurile si sentimentele. sti dice? ca acei oameni, ce cred ca e frumos ce scrie acolo, sa zica bravo, si ca restu sa se uite la alt blog care le place :) unii, foarte putini prieteni buni, au voie sa exprime critica constructiva. restu -> jet. acuma, probabil nu exista blog care sati satisfaca toate nevoile si standarde, de aceea iti recomand sa scri tu unu, sa ne areti si noua cum ar trebui sa fie. pt asta, intra pe www.blogger.com sau pe www.wordpress.com si incearca sati creezi un cont (te ajut daca vrei :) ).
kris, ce vroiam sati zic de fapt... stay ciumeg :*
P.S. Acest blog nu permite comentarii anonime. = nice move :D

KrisShot spunea...

thx a lot 4 everything.:XSi ca-mi esti alaturi.Te iubesc, pephy.:*

Uscky`s Blogg spunea...

Bai anonimule ar trebui sa imi bag pula`n mata da no o fac!!!dc??? pentru ca iti zic eu cine esti,...Labagiu de prima mana si ai IQ de manelist,....
13 ani de puscarie,si freza de minimalist,!!!
P.S.
"Pentru ceilalti prosti, nu vreau imagine dura.. dak vreti sa ma-njurati n-o faceti din tastatura"