3 iul. 2009

Make love not sex.No shit!

Ce trist.Mă tot intreb oare ce am cu oamenii îndragostiți.Adica...Cum dracu' să nu ai ceva cu oamenii ăia!!?Sunt mai gay decât cuvântul gay!Mai gay decât un homosexual ce se plimbă la ștrand in chiloți tanga!For fuck sake!
Ce m-a apucat?Îți spun eu.Plictiseală mare vineri dimineața, că vorba aia, incă nu ne-am acomodat cu vacanța, imi arunc și eu ochii pe la statusuri și avatare si ma pălește un râs de îmi dau lacrimile!Câteva exemple de statusuri:
„lov iu!:X”
„Eu te iubesc si imi doresc mereu sami knt iubirea...asi ocoli pamantu intreg doar ca sati vad priviea...”
„te iubesc!”
„iuby, buzz me!te iubesc”
Mă rog...bănuiesc că cunoști...
Ce să mai vorbim de hi5.Frate ce-i acolo!Și nu numai că au poze dealea cu ei îndrăgostiți dar culmea mă că toți au expresia aia de tălâmbi și înamorezați cu privirea încețoșată și zâmbetul ala pierdut.Fraților...grow up...că peste 2 luni vă urmariți cu mașinile ca să vă loviți unul pe celălalt.
Ah...am uitat de descrierile pozelor gen:
„eu si iubirea vietzii mele”
„m-as tzapa la tren pentru tine, micutza mea:X”
„tu esti heroina mea!” ai băgat vreodata heroină ca să-ți permiți să scrii asta, mă?
„nui aja ca ne potrivim??:X:X:X:X:X” ăăăă...nu.
„impreuna pentru totdeauna!” sau până-și găsește pe alta/altul.
Foarte roz...
Sunt mai multe feluri de indrăgostiți.Ăia care traiesc in lumea lor roz, plutitori, dar la care categoric le va trece repede perioada asta atât de...ăăăh..da...
Ăia care deși sunt îndrăgostiți, își văd de ale lor, mi se par cei mai okay.Mai sunt și ăia care doar par îndrăgostiți dar defapt iși fut doar partenerele, damele de companie, cum vrei să le zici.
Mai sunt și aștia ca mine...cărora li se rupe de pe ce lume sunt.
Așa că...trăiți-vă viața.Nu vă „căsătoriți” de pe acum și nici nu vă jucați de-a prinselea cu trenul ca strica tenul.

5 comentarii:

Shawdy spunea...

Nu e nimic rau in a fii indragostit, defapt e un lucru foarte frumos al tineretii.
Iubirea implica mai mult decat un sts sau o poza sau o descriere, aceste lucruri sunt de forma..hai sa vada lumea cat de mult il iubesc si dupa acea il injunghiu pe la spate.
Si tu ai fost si vei fii indragostita, doar ca acum treci printr-o etapa dificila a vietii tale si dintr-o data esti Anti-Love.

KrisShot spunea...

Nu, mama...am fost idragostita si penibila..da mnush...acuma parca vad lucrurile altfel si pur si simplu nu simt nimic.Nush...dc.
E destul de ciudat.Si ma seaca oamenii astia.
Okay..il/o iubesti..tine pt tine ca nu ii areti ca o/il iubesti mai mult daca iti strigi iubirile din toate partile si dupa cateva luni hop, iti trece.serios...e aiurea.

Anonim spunea...

acu stii.vb ta.exista mai multe feluri d eindragostiti...aceia cu statusuri de 2 lei si cu hi5 plin de kkturi, sa ma scuzi, dar aia is copii luati de val si purtati la mama saracii pe undeva... esti indragostit dar totusi, pastrezi asta pt tine si pt cel cu care esti...presupun ca o tara intreaga nu ii interesata ca tu il iubesti pe x din y loc... astia is din aceia mult prea picati din luna... e ok sa fi indragostit dar sa nu cadem in extreme... ne trebuie momentele noastre de intimitate, ne trebuie tandrete dar nu in plublic sau in vazu tuturor ce messuiesc... asta deja ii ipocrizie...

Anonim spunea...

apropo, acu vad poza!esti cumva tobar? daca da, bravo tie...si eu sunt...si chiar admir fetele care canta la tobe! sa traiesti!

Anonim spunea...

tu..intr-adevar..prea mult roz strica.. :))

tu..io is in love..stii si tu..
a fost putin roz p'aici o vreme..da acum ..we keep it real..suntem realisti..ne iubim..da' am o "relatie" cu el ..mai mult decat "iubi..vreau aia../daca ma iubesti faci aia..." ..jeez..chiar lame. :))

anyway..my point is..ca e fain sa ai pe cineva langa tine tot timpu..sa te sprijine in tot ce faci..si sa ti mai dea cate una dupa cap cand intreci masura..te enervezi..te mai certi..mai una alta..da iti dai seama ca "universul" [cuvant pitzipongic..] e true..si il vrei acolo..no way sa l lasi sa plece.. :)

asta i fain sa ai langa tine :)